DOOR HET GEBRUIK VAN VIDEO KRIJG JE 1200% MEER LIKES EN CONVERSIE

Video's by Cinemarijn

Video is mijn passie. Met video is emotie laten zien belangrijk. Elke shoot is anders en uniek. Ik help u graag met alle soorten video. Ik heb ervaring met: Events, Commercials, Bedrijfsvideo's, Sport, horeca, Foodvideo's', clips en nog veel meer.

MOUNTAIN BIKING

Cinemarijn production

Het doel van deze video was om mijn portfolio aan te vullen met wat sportieve beelden. Het was een goede uitdaging, omdat sportvideo's niet niks zijn om te maken.

 

NHL STONES

NHL Stenden STONES

NHL Stenden is niet alleen de school waar ik op zit, maar ook een klant van mij. In deze opdracht ging het om het uitlichten van het restaurant Stones in Emmen. Het is een uniek concept waarbij MBO en HBO actief samenwerken en van elkaar leren. Dit zijn van die verhalen die gewoon te interessant zijn om te laten liggen. Vandaar dat ik ook erg enthousiast was.

 

Nieuwsbrief - De Bolder Texel

De Bolder Texel

Weer een volledige productie door cinemarijn. Bij deze filmserie gaat het om het laten zien wat de bolder betekent voor de samenleving op Texel. Super leuk om dit zelf ook mee te maken

 

Flo43 - Pull up met mn schank

Flo43

Naast dat ik Florian zijn online coach ben, hebben we deze stunt opgezet. Dit is een imitatie van al het geweld in de rapscene wat er de laatste tijd gaande is. Ik heb hiervoor de videoclip verzorgt.

 

Een kijkje in Instagram Cafe MOON

Cafe Moon Leeuwarden

Ik ben ook in te huren als camera operator. Dit is bijvoorbeeld een van de klussen waar ik alleen cameraman was. In samenwerking met O.kay Content. EDIT EN CONCEPT - O.kay content

 

Sompop Aftermovie

Videolux Texel

Bij deze productie was ik ingehuurd om een aftermovie te maken. Droneshots - Videolux / Camera en edit - Cinemarijn

 

Commercial Desperado

Cinemarijn

Dit was een van mijn laatste schoolopdrachten. Omdat ik er zo blij mee ben, verdient deze productie ook een plekje op mijn website.