HOE MIJN AVONTUUR BEGON


Eerste aanraking met content maken

Mijn avontuur naar het maken van video’s begon al toen ik 12 jaar was. Ik keek vaak op het internet naar filmpjes met special effects en vroeg met altijd al af hoe ze dit maakten. Op mijn 12e verjaardag kreeg ik mijn eerste camera en ik ben toen meteen begonnen met het maken van filmpjes met mijn vrienden.

Opleidingen

Later in mijn middelbare school was deze interesse nog steeds niet weg en besloot ik de opleiding AV- Specialist te doen. Hier kon ik echt mijn creativiteit in kwijt. Na deze opleiding had ik het gevoel dat ik meer met content wou doen. Ik had me ingeschreven bij online contentcreator aan het NHL Stenden. Hier leer ik alles wat er in/voor/na content omgaat.

Waar staat Cinemarijn voor?

Ik ben begonnen met mijn eigen bedrijf om dat ik voor zoveel bedrijven mogelijkheden zie op het gebied van content. Elk product/service is uniek verdient dan ook zijn plek online. Naast het starten van een nieuwe opleiding was ik ook begonnen met mijn eigen onderneming. Cinemarijn bestaat nu al bijna een jaar! Ik werk erg flexibel en sta voor een volwassen werksfeer, maar een geintje hier en daar vind ik ook wel gezellig! Het maken van content is echt mijn passie en ik werk hard!