S.T.A.R.R.T Reflectie

Filmmaking
Logboek uren
June 12, 2020
Storytelling BLOG
January 19, 2021

S.T.A.R.R.T Reflectie

Reflectie periode IV

Situatie

De opdracht bij dit vak is vrij zolang ik me aan een paar richtlijnen hou. Ik irriteerde mij ongelofelijk aan hou mijn website was, mijn huisstijl en zocht een extra waarde voor mijn onderneming. De verplichte research onderwerpen waren: reputatiemanagment, conversational search en webcare technieken. Ik wilde mijn kennis die ik in de periodes hiervoor opgenomen hebt toepassen op mijn eigen bedrijf.

Taak

Mijn taak deze periode was om te werken aan de website, portfolio en research te doen over de verplichte onderwerpen.

Activiteiten

Research - Bij het begin heb ik veel gekeken hoe anderen het deden en ik keek goed terug op mijn vorige periodes. Tijdens de lessen van CMS leerde ik ook veel dingen erbij. De formule voor een goede showreel is goede muziek, snelheid en spanning. De kijkers moeten snel al mijn werk kunnen zien. Voor de website heb ik veel gebruik gemaakt van de betheme service. Ze hebben een hele pagina vol tutorials. Verder was YouTube mijn grote vriend.

Voorbereiding - Bij het maken van een website hoort een plan waar je naar toe werkt. Hiervoor heb ik een plan gemaakt per pagina wat ik er in wil en waar in de klant naartoe wil sturen. Bij de foto en video pagina's let ik op overzicht en mooie series. Verder let ik heel erg op de mobile friendly kant van mijn website.

Resultaat

Het resultaat is dat ik nu een nieuwe website, showreel, fotos, service en 1 video van mijn eigen serie. Ik heb zeker mijn doelen bereikt.

Reflectie

Ik ben erg blij dat mijn website nu weer goed werkt en dat ik geleerd heb om het op een stabiele manier bij te houden. De showreel krijg ik ook zoveel leuke reacties op. Mijn nieuwe service moet ik even wat beter promoten, want dit valt nog niet echt op. Ook moet ik verder gaan met het maken van content en ook mijn eigen serie concept afmaken. Verder super tevreden met deze periode. Ookal moet ik zeggen dat je er toch wel een beetje gek van word die hele dagen alleen maar achter de pc.

Transfer

Bij de volgende periode neem ik mijn kennis mee en pas ik deze toe. Ook wil ik meer gaan doen met advertenties na het maken van die mooie content. Genoeg om aan te werken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *