Plan van aanpak?

Hoe deze website ontstaan is
June 7, 2020

Plan van aanpak?

Hoe maak ik een showreel, website en video's?

Wat ga ik doen?

Ik wil mij deze periode bezighouden met mijn eigen profilering. Dit houdt in dat ik werkzaamheden ga verrichten aan mijn website, een videoserie maak over mijn ervaringen en waar ik mijzelf in voorstel en ik doe nog wat side projects zoals: Wat is Conversational search?, Wat zijn webcare technieken, online reputatiemanagement, en een paar video opdrachten.

De website:

Op mijn website kijk in goed naar mijn beginpagina en hier pas ik de kennis toe van mijn vorige periode atelier over landingspagina's. Hier let ik goed op – Waar wil de klant naartoe? CTA? Mijn showreel.

Vanwege een storing op mijn oude website was het heel moeilijk om blogs te uploaden. Ook vond ik het tijd om mijn geleerde kennis toe te passen. Door wat ik heb geleerd ben ik er achter gekomen dat mijn website helemaal niet overzichtelijk was. Dit pak ik deze periode aan.

Side shoots

Ik heb naast de website ook wat shoots ingeplant staan. Een shoot met Jari en Jesper. Dit gaat om een sport video en aankondigings-foto's.

Eigen Serie

Ik ga deze periode aan de slag met mijn eigen kanaal op YouTube. In deze periode bedenk ik de video's en hoe ik mezelf online wil zetten. Vanuit mijn bedrijf wil ik ook een social coach gaan worden voor bedrijven en deze motiveren om content te maken met mij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *